Programa Dual

El nostre centre ha apostat aquest pròxim curs 2022-23 pel projecte “Diploma Dual”, un projecte que permet als nostres alumnes obtindre la doble titulació, l'espanyola i l'estatunidenca.

“Academica Corporation” és la institució estatunidenca amb la qual aquest programa és possible. Prepara als estudiants a adquirir els millors nivells de competència sobre la base de tres grans objectius:
1. Immersió lingüística: totes les assignatures i les relacions amb els professors s'estableixen en anglés. Adquisició d'un nivell bilingüe avançat.
2. Immersió tecnològica: Domini en el maneig de les tecnologies més avançades d'aprenentatge digital.
3. Immersió personal: L'alumne adquireix responsabilitat i maduresa en el treball, amb alt nivell d'autonomia, aprenentatge de la gestió del temps, capacitat d'adaptació i flexibilitat per a treballar en entorns diferents i multiculturals.

El Diploma Dual es pot iniciar en 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, cursant 1 o 2 assignatures per curs, depenent del curs en el qual es comence. L'alumnat treballa des de casa amb l'ordinador i connexió a internet. El Diploma Dual exigeix un nivell mitjà d'esforç similar a una activitat extraescolar (de 3 a 5 hores setmanals), depenent de les capacitats de l'alumne i del nombre d'assignatures que curse.
El Programa posa a la disposició de l'alumne, de les famílies i del director del programa del centre escolar totes les plataformes necessàries per a comunicar-se amb el seu professor estatunidenc, per a entregar les tasques així com per a consultar l'evolució del seu treball. 
En definitiva, el Diploma Dual prepara als estudiants per als nous reptes.


Share by: